Samarbeten Buhr Agenturer AB

Buhr Agenturer AB och Restaurangakademien AB har nyligen tecknat ett samarbetsavtal där Restaurangakademien uteslutande kommer använda porslin och stengods från Bauscher och Playground i all sin verksamhet.

Det utvalda sortimentet är en modern blandning av nya porslinsmassan ”Noble China” i kombination med trendigt stengods från Playground.

Basporslinet utgörs av nya serien ”Purity” i vitt odekorerat samt med diskreta dekoren ”Pearls light”.
Stengodset från Playground är en mix av serierna ”Nara” och ”Sea”.
Till bufféer har man valt ut gastronormfat och skålar ur Bauschers bufféserie ”Emotion”.

Komplett utvalt sortiment finns på denna länk eller i bifogad fil.
Produktkatalog Restaurangakademien

Marcus Johansson (Buhr Agenturer AB)

Kul att äntligen få detta samarbete på plats och kunna visa upp vårt senaste och modernaste sortiment i rätt miljö.
Vi märker generellt ett ökat intresse för både finporslin och för stengods, och att kunna kombinera dessa så som Restaurangakademien har valt att göra tror vi är trendsättande.
Tack vare BHS nya digitala plattform GCC (Global Communication Centre) har vi även kunnat göra en egen digital katalog med exakt de delar som Restaurangakademien valt ut.
Denna kan förstås delas och lämnas ut till kursdeltagare och övriga intressenter. (se länk)

 

Julius Wallmo (Head of operations, Restaurangakademien)

Vi är glada över att fått till ett långsiktigt och stabilt samarbete med Buhr Agenturer och Bauscher gällande porslin och stengods.
Kombinationen och att kunna blanda vitt elegant porslin med modernt rustikalt stengods passar oss mycket bra. Det är även viktigt för oss att våra leverantörer har ett aktivt och hållbart miljöarbete och här vet vi att Bauscher ligger i framkant. Bra även med en egen digital katalog på vårt utvalda sortiment som vi kan lämna ut till elever, kursdeltagare och gäster.