WMF Professional: Dining culture. Enjoyment. Experience

”Matkultur. Njutning. Erfarenhet.” är ord som kännetecknar WMF Professional.

En viktig styrka som WMF Professional har är deras stilfulla allt-i-ett-lösningar som täcker alla aspekter av mat och dryck, från tillredning till servering.
WMF Professional har rätt utseende för varje gastronomiskt koncept, vare sig det är sofistikerat, rustikt, medelhavet, minimalistiskt eller avantgarde.

I produktsortimentet finns allt från bestickserier, glas och serveringsartiklar och bordsdekorationer i alla färger till buffélösningar för hotell, restaurang och storkök.

Vi erbjuder även ett fantastiskt sortiment och koncept för stugbyar, semesterlägenheter, servicebostäder, aparthotels, och kontor. Där man med fördel kan dra nytta av detta breda utbud och täcka sitt behov av inredning genom en enda beställning. Som ett varumärke ur proHeq GmbH har WMF Professional varit medlem i franska ”Groupe SEB” sedan slutet av 2016.

www.wmf-professional.com

Allt för den perfekta smakupplevelsen

Tack vare stort utbud när det gäller kvalitet och design, uppfyller produkter från WMF Professional höga krav, från hotell och restauranger till kantiner. Från prisvärt bestick till flexibla modulsystem för bufféer, innehåller produktsortimentet allt du behöver för att ge den perfekta servicen till dina gäster.

WMF Professionals 20 högkvalitativa bestickserier erbjuder lämplig design för varje smak. På kundens begäran kan modellerna även anpassas med t.ex. gravyr eller speciella ytbehandlingar som stentumling, blästring och PVD-beläggning.

WMF Quadro är den senaste buffépresentationen där du skapar ett eget buffetsystem som från början anpassar sig till den individuella driften av restauratörer och hotellägare. Oavsett om det gäller ett femstjärnigt hotell, catering eller restaurang, bildar detta modulsystem effektivt scenen för alla måltider såsom frukost, lunch, middag eller mingel.

På WMF Professional har vi även eleganta tillbehör till det dukade bordet. Allt från kaffe och te, till dricksglas för vatten, vin eller andra drycker.