ED. WÜSTHOF DREIZACKWERK från Solingen, Tyskland är en av världens ledande tillverkare av precisionssmidda knivar.

Ännu idag är det ett familjeägt företag som drivs av sjunde generationen Wüsthof. Deras logotyp är synonym för form, funktion och icke kompromissbar kvalitet. Med över 200 år i branschen vet man vikten av att tänka långsiktigt, vilket även återspeglas i deras väl utvecklade miljöarbete.

Wüsthof har fokuserat på tillverkning av smidda knivar för professionella och matlagningsglada entusiaster. Den höga kvaliteten har bibehållits genom en kombination av gamla tiders hantverk och 2000-talets robotstyrda produktionsmetoder. Alla knivar är till 100% tillverkade i Wüsthof fabriker i Solingen, Tyskland. Knivarna är uppskattade av många av världens mest framstående kockar och flera kocklandslag har valt att arbeta med knivar från Wüsthof.

www.wuesthof.com

I sortimentet finns en otrolig variation med över 120 modeller att välja mellan och sex olika smidda knivserier: CLASSIC IKON, IKON, CLASSIC, GRAND PRIX II och CULINAR samt senaste tillskottet EPICURE.

De flesta restauranggrossister i Sverige kan tillhandahålla Wüsthofs knivar. Inom detaljhandel hittar ni dem i välsorterade köksbutiker och på nätet.